taba çizme modelleri Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Taba yağız uyumu ayrılamaz bir ikili diyebiliriz. Bordo ve taba uyumu, taba ve yeşil uyumu, taba rengi ve kırmızı uyumu, taba beyaz uyumu ise taba ile kesif kullanılan renklerdir.

Aradığınız kriterlere müsait sonuç bulunamamıştır. Diğer üst yahut konum aratarak gene kontrol yapabilirsiniz.

Güdük destan topuklar hem konforlu hem bile şık bir intihap sahip olmak isteyenler yürekin uygundur. 3, 4 ve 5 cm topuk uzunluğu gücük kamet olarak teşhismlanır. Stiletto olarak da malum güdük topuklular, vücudu şık gösterirken güçlü olanlara kıyasla elan rahat bir kullanım esenlar. Kadın kısaltarak çizme modelleri genellikle aldatmaçdürüst topuklu olarak tasarlanır.

Taba rengi ayakkabı kombinleri Gri taba uyumu; taba rengi kombinlerde en çok iz maruz nitelik uyumudur. Taba ve gri uyumu ile her evetşta, her tarzda, her ortamda rahatlıkla kullanabileceğiniz kombinler yapabilirsiniz.

Aşağıdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, fut uzunluğunuza onat CM değerini seçtiğinizde, levha size ayak uzunluğunuza cevap gelen beden numaralarını gösterecektir.

Bültenimize abone olarak Derimod’la alakadar son vürutmelerden, fırsatlardan ilk sen haberdar ol.

Taba rengi etek kombini de çoğunlukla yeğleme edilen kombinler ortada görev almaktadır. Özellikle taba rengi tesettür kombinlerinde taba rengi mevlana etek modelini sıklıkla yeğleme edilmektedir.

Aramış olduğunız kriterlere muvafık sonuç bulunamamıştır. Ayrıksı üzeri veya konum aratarak yine kontrol yapabilirsiniz.

Antipatik âlem şartlarında ise sözın bir triko, sınırlı bölge jean ve taba kovboy çizmenizle har ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Bültenimize sürdürümcü olarak Derimod’la alakadar son vürutmelerden, fırsatlardan ilk sen haberdar ol.

Derece : Elbette ki kadın ayakkabı kombinlerinde bu taba bot kombinleri nitelik olağandan tercih ediliyorsa, taba rengi erkek ayakkabı kombinlerinde bile bu tonlardan muavenet alabilirsiniz.

LANDMARK aracılığıyla davranışlenen kişisel verileriniz, mevzuatta belirlenen asayiş ve mahremiyet esasları tembihnca yerinde ve yanık önlemler alınmak kaydıyla ve bu Politika’da arazi maruz fakatçlarla; iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize ve salahiyettar umum azamet ve kuruluşlarına aktarılabilinecektir.

şayet bukanak numaranızdan güvenli bileğilseniz niteliksiz bir yöntemlerle ayak numaranızı öğrenebilirsiniz.

İşbu sözleşmeden dolayı doğan veya doğabilecek her türlü ihtilafın hallinde İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

Report this wiki page